top of page

Behandelingen

Geen huid is hetzelfde en bij Derma Quality geloven wij dan ook in behandelingen op maat die speciaal zijn afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Wij geven alleen behandelingen die écht iets doen. Daarnaast helpen we je met thuisbegeleiding als preventie en onderhoud en bekijken we hoe we de huid ook van binnenuit kunnen aanpakken. Elke behandeling start met een vrijblijvende intake, vervolgd met een behandelplan en productadvies op maat.

Microneedling / DS V-Line / Acne therapie
Microneedling

Microneedling is een effectieve behandeling om de stevigheid en structuur van je huid te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Het resultaat; je huid wordt sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker! Dit al na slechts één behandeling.

Huidoneffenheden / verhevenheden verwijderen

Huidoneffenheden en verhevenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratjes, ontsierende bultjes en vlekjes kunnen vrijwel overal onstaan. En hoewel het onschuldig is, kunnen we begrijpen dat je hier niet altijd blij mee bent. Wij helpen je d.m.v. coagulatie deze plekjes zeer gemakkelijk, mooi en snel te laten verdwijnen.

Camouflagetherapie

Camouflage wordt toegepast om kleurverschillen van de huid tijdelijk te verbergen. Tijdens de camouflagetherapie helpen we jou plekjes professioneel te camoufleren. We stellen de perfecte kleurencombinatie samen voor jouw huid. Na de behandeling loop je de deur uit met een vlekkeloze huid en nieuwe camoufleerskills!

Facials

Tijdens de customized facial herstelt je huid, brengen we het weer in balans en geven we het een echte boost! Elke huid is uniek, daarom wordt elke huidbehandeling gepersonaliseerd en afgestemd op jouw huidconditie met verschillende boosters en maskers. 

Huidverjonging

Huidveroudering veroorzaakt een aantal zichtbare veranderingen van de huid. Vaak vertoont de huid fijne lijntjes, grovere textuur en verminderde elasticiteit. Wij bieden effectieve behandelingen aan om jouw huid er jonger uit te laten zien en geven advies in leefstijl en voeding om de anti-aging volledig aan te pakken.

Littekenbehandeling

Littekens zijn ontsierende en vaak gevoelige huidafwijkingen die ontstaan als de wondgenezing verstoord wordt. Ze kunnen verkleuringen, jeuk, (pijn)klachten geven en voor bewegingsbeperkingen zorgen. Afhankelijk van het soort litteken hanteren wij diversen behandelingen om het litteken te verminderen.

Pigment behandeling

Pigmentvlekken zijn opeenhopingen van het pigment in de huid, waardoor een donkere verkleuring zichtbaar wordt. Voor elk type pigmentvlek bieden wij bij een oplossing!

DS V-Line collageen draad lifting

De DS V-LINE techniek wordt gebruikt om de huid strakker te maken. Het is een ideale behandeling om rimpels te verminderen, de huidbarrière te versterken en in evenwicht te brengen en fijne lijntjes te vervagen. De behandeling is pijnloos - we maken geen gebruik van naalden. 

Acne rosacea

Rosacea kan zich uiten in rode bultjes en ontstekingen. Samen gaan we op zoek naar jouw oorzaken van binnenuit in combinatie met het herstellen van jouw microbioom. Een totaal aanpak waarbij leefstijl een grote rol speelt.


MINDER ACTIEF | RUSTIGERE HUID

Couperose / vaten

Couperose is een roodkleuring van de huid met daarin kleine zichtbare haar- en bloedvaatjes, wat op verschillende delen in je gezicht zichtbaar kan zijn. Couperose of ook wel gesprongen adertjes en/of bloedblaren genoemd kunnen goed behandeld worden met een vaatlaser of coagulatie. Na één behandeling zie je al resultaat.

Haargroei stimulatie

Kaalheid of dunner wordend haar, een terugtrekkende haargrens of een haarborstel vol met haren. Dat is erg vervelend, en kan je onzeker maken. Met onze innovatieve haargroei bevorderende behandelingen kunnen wij je helpen om je haargroei te herstellen en te verbeteren.

Kalknagelbehandeling

Een kalknagel is een verkleurde, verdikte en brokkelige nagel, veroorzaakt door een schimmelinfectie die in de nagel groeit.  Omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat, is het lastig te behandelen. Gelukkig is lasertherapie een effectieve manier om van de kalknagel af te komen.

Medische peelings

Met een peeling van één van onze topmerken Mesoestetic en DermaQuest wordt de conditie van je huid verbeterd en zorgen we voor een nieuwe, gladde huid. Peelings zijn geschikt voor acne (littekens), pigment, anti-aging, boost, rimpels, zonschade en doffe en vermoeide huid. 

Tatoeage verwijderen

Heb je spijt van een tattoo en wil je veilig je tattoo laseren? Onze huidtherapeuten helpen je graag om je tatoeage te verwijderen met onze geavanceerde Q-switched Nd:YAG Laser.

Acnetherapie

Acne is de meest voorkomende huidaandoening, die op iedere leeftijd voorkomt, zowel bij mannen als vrouwen en jong en oud. Acne kan je flink onzeker maken en het kan zelfs pijn doen. Bij Derma Quality helpen we je om je acne onder controle te krijgen door het in balans te brengen met een holistische kijk op de huid.

Beenvaten

Beenvaatjes zijn zichtbare rood-blauwe bloedvaten in de benen die verslapt of uitgezet zijn. Naast cosmetisch storend, kunnen deze vaatjes ook een zwaar, jeukend of prikkelend gevoel geven. Bij Derma Quality helpen we je met behulp van een krachtige medische laser de beenvaatjes te verminderen / te verwijderen.

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en eventueel op het lichaam permanent te verwijderen. Het is geschikt voor ieder huidtype en is de oplossing tegen stugge witte, grijze, rode en (licht)blonde of overgebleven haren die niet door middel van laserontharing verwijderd kunnen worden i.v.m. een tekort aan pigment in het haarzakje. 

Acne littekens

Acne littekens zijn het gevolg van heftige of lichte acne. Door diepe ontstekingen kunnen er putjes en groeven ontstaan in de huid, die niet vanzelf meer wegtrekken. Maar gelukkig zijn deze vaak goed te behandelen. Wij helpen je met verschillende behandelingen bij het vervagen of zelfs verwijderen van deze littekens.

Laserontharing

Derma Quality is dé expert in definitief ontharen. Je kunt bij ons terecht voor de meest effectieve manier van definitieve laserepilatie in het gezicht of op het lichaam door middel van de Diode laser. Deze techniek is efficiënt, veilig en snel.

Eyecon

De Eyecon oogbehandeling is dé behandeling voor fijne lijntjes, donkere kringen, vochtwallen en beginnende overhangende oogleden. Het is de meest effectieve behandeling voor rondom de ogen en zorgt voor vernieuwing van de huid. 

Huidoneffenheden, acne rosacea, beenvate

Producten en supplementen

Een huidverzorgingsroutine is de basis van een gezonde huid. Als je de juiste routine volgt voor jouw huid zal je duidelijk verschil merken. Je huid gaat stralen en het ziet er gezonder uit. Bij Derma Quality werken we enkel met de beste producten en bieden we advies op maat. 

Producten en supplementen | Derma Quality | Huidkliniek Almere
bottom of page