top of page

Huidverjonging

Huidveroudering veroorzaakt een aantal zichtbare veranderingen van de huid. Vaak vertoont de huid fijne lijntjes, grovere textuur en verminderde elasticiteit. Er kunnen ook pigmentvlekken en ontsierende vaatjes (couperose) ontstaan. Vanaf je 25e levensjaar worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Wij bieden effectieve behandelingen aan om jouw huid er jonger uit te laten zien, maar anti-aging omvat een aanpak voor het hele lichaam. Je levensstijl heeft veel invloed op de huid. Zo zal de huid floreren bij een goed slaapritme, hydratatie en gezonde voeding. Om mooie resultaten te kunnen behalen, is het van belang om thuis je huid dagelijks op een juiste manier te verzorgen. Naast productadvies, geven we ook levenstijl en suppletie adviezen.


VERMINDERING FIJNE LIJNTJES / COLLAGEEN AANMAAK

Huidverjonging | Derma Quality Almere

De behandeling

Wij bieden onderstaande anti-aging behandelingen aan. Tijdens een intake maken wij een behandelplan op maat. Het kan ook een combinatie van deze behandelingen zijn.


Met de Mesoeclat anti-aging behandeling worden de eerste tekenen van huidveroudering aangepakt. De peeling in deze behandeling versnelt het proces van de celdeling waardoor de huid een frissere uitstraling krijgt. De behandeling is los te ondergaan, maar wordt ook aangeboden in een kuur van 5 behandelingen met een interval van 2 weken. In een kuur gaan we steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat beter zal zijn. 


De Mesoeclat anti-aging behandeling bestaat uit:

  1. Een uitgebreide intake

  2. Foto's ter evaluatie 

  3. Reiniging van de huid

  4. Mesoeclat peeling

  5. Mesoeclat ampul inmasseren

  6. Masker

  7. Verzorgende creme + spf

Vergoeding

Huidverjongende behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten van de behandeling zijn voor eigen rekening.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page