top of page

Huidoneffenheden / verhevenheden verwijderen

Huidoneffenheden en verhevenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratjes, ontsierende bultjes en vlekjes kunnen vrijwel overal onstaan. Sommigen hebben ze alleen in het gezicht, anderen ook op het lichaam. En hoewel het om onschuldige huidveranderingen gaat, kunnen we begrijpen dat je hier niet altijd blij mee bent. Of er misschien zelfs last van hebt doordat het jeukt, pijn doet of schuurt met het dragen van kleding. Bij Derma Quality kunnen we deze huidoneffenheden en verhevenheden zeer gemakkelijk, mooi en snel voor je verwijderen.

Huidoneffenheden / verhevenheden verwijderen  | Derma Quality Almere

De behandeling

Bij Derma Quality zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei soorten huidoneffenheden. We maken hiervoor gebruik van coagulatie: een methode waarbij goedaardige verhevenheden verwijderd worden door middel van warmteontwikkeling. Bij elektrocoagulatie gebruiken we een klein naaldje en een elektrisch stroompje die het oppervlakkige huiddeeltje vanaf de oppervlakte van de huid verhit. Dit voelt warm aan. In de meeste gevallen zijn er 1 tot 2 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. We houden een interval van 4 weken tussen de behandeling.

Vergoeding

Huidoneffenheden verwijderen wordt niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten van de behandeling zijn voor eigen rekening.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page