top of page

Haargroei stimulatie

Kaalheid of dunner wordend haar, een terugtrekkende haargrens of een haarborstel vol met haren. Dat is vervelend en kan je onzeker maken. Met onze innovatieve haargroei bevorderende behandeling d.m.v. de Mesoestetic Hair Loss solution helpen wij je om je haargroei te herstellen en te verbeteren.


VERTRAAGT HAARUITVAL / ACTIVEERT EN VERSNELT NATUURLIJKE HAARGROEI / VOEDT DE HAARFOLIKKEL

Haargroei stimulatie | Derma Quality Almere

De behandeling

Microneedling bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is één van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.Door duizende microkanaaltjes in de huid te prikken en zo een actieve werkstof in te sluizen wordt er topsport door de huid geleverd. Voor mannen adviseren wij een kuur van min. 6 en voor vrouwen min. 8 behandelingen, met een interval van 1 tot 2 weken. 


De behandeling dient ondersteunt te worden met de Mesoestetic Tricology lotion en shampoo. De shampoo bevat een complexe formule welke de bloedcirculatie bevordert om makkelijker voedingsstoffen af te geven, stimuleert de haarzakjes en hydrateert het haar. De lotion is een revitaliserende lotion die haaruitval tegengaat. de haarzakjes stimuleert én het haar hydrateert. Het haar ziet er voller uit en heeft een intense glow.


Vergoeding

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten van de behandeling zijn voor eigen rekening.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page