top of page

DS V-Line collageen draad lifting

DS V-Line collageendraad behandeling is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van huidverbetering en het verminderen van rimpels. De DS V-LINE techniek wordt gebruikt om de huid strakker te maken. Het is een ideale behandeling om rimpels te verminderen, de huidbarrière te versterken en in evenwicht te brengen en fijne lijntjes te vervagen. De behandeling is pijnloos - we maken geen gebruik van naalden. 


VERVAAGD RIMPELS / PIJNLOOS / LIFTEND EFFECT / DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT / NAALDLOOS

DS V-Line collageen draad lifting | Derma Quality Almere

De behandeling

Tijdens de behandeling gebruiken wij een speciaal draad op basis van collageen en stamcellen. We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en stimuleert op die plek je collageen aanmaak waardoor de rimpel minder diep wordt. Door de nieuwe bijzondere technologie van deze draden, in combinatie met het stamcelserum, worden de moleculen verkleint en omgezet in nanomoleculen, zodat het collageen goed wordt opgenomen in de huid. Om de huid optimaal te ondersteunen, brengen we een intensieve vochtboosters en een speciale collageengel op de huid aan. 


  • Reiniging

  • Masseren/opwarmen van de huid voor betere opname van de collageen draden

  • Aanbrengen van de collageen draden met een speciaal serum

  • Inmasseren van de collageen draden

  • Afsluitende verzorging


Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost, maar in een kuur kun je werken tot een mooi resultaat. De eerste drie behandelingen hebben een interval van 10 tot 14 dagen.  Na deze 3 tot 4 maanden volg je weer 1 behandeling (deze tijd heeft je huid nodig om collageen aan te maken).


SKIN BARRIER CONTROL MASK

Werelds eerste collageen draadlift masker. Het dradenmasker met collageen draden geeft een liftend effect, met name voor de wangen, kaaklijn, neuslippen plooi en gezichtscontouren. Dit is geen gewoon masker! Het heeft o.a. viscollageen en hyaluronzuur als ingrediënten. Lees hier meer over het masker.

Vergoeding

DS V-Line collageendraad wordt niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten van de behandeling zijn voor eigen rekening.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page