top of page

Eyecon

De Eyecon oogbehandeling is dé behandeling voor fijne lijntjes, donkere kringen, vochtwallen en beginnende overhangende oogleden. Door middel van de nieuwste onderzoeken om de huid rondom de ogen te behandelen is de eyecon ontwikkeld. De Eyecon peeling is de meest effectieve behandeling voor rondom de ogen en zorgt voor vernieuwing van de huid. 


ANTI-AGING / HUIDVERBETERING / OOGCONTOUR VERBETERING / VERMINDEREN EXPRESSIE LIJNTJES EN RIMPELS

Eyecon | Derma Quality Almere

De behandeling

De behandeling bestaat uit 6 sessies, 3 peeling behandelingen en 3 microneedling behandelingen. De sessies vinden in zes opeenvolgende weken afwisselend plaats. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een speciale oog peeling en door middel van microneedling brengen een hoog geconcentreerde cocktail in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en fijne lijntjes. Na elke microneedling behandeling wordt een oogmasker aangebracht. Deze bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen. Hiernaast gebruik je twee keer per dag afgestemde oogverzorging voor thuis.


Het resultaat is een zichtbaar verjongd uiterlijk: een gladdere, stevigere en stralende huid en minder rimpels, donkere krijgen en wallen onder ogen. Een Eyecon behandeling bestaat uit: 

  1. Een uitgebreide intake

  2. Foto’s ter evaluatie

  3. Reiniging van de ogen

  4. Voorbereiding op de oog peeling

  5. Drie laagjes peeling over elkaar

  6. Afsluiting met de Mesoestetic oogverzorging


Vergoeding

Een Eyecon behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten van de behandeling zijn voor eigen rekening.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page