top of page

Laserontharing

Derma Quality is dé expert in definitief ontharen. Je kunt bij ons terecht voor de meest effectieve manier van definitieve laserepilatie in het gezicht of op het lichaam door middel van de Diode laser. Deze techniek is efficiënt, veilig en snel. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Met de Diode laser is het mogelijk om ieder huidtype (ook de donkere huid) te behandelen.

Laserontharing | Derma Quality Almere

De behandeling

Bij laserontharing wordt het laserlicht geabsorbeerd door het pigment in de haar. Hierdoor worden de haren opgewarmd en kunnen ze vernietigd worden, zodat er geen nieuwe haren kunnen groeien. De unieke gekoelde kop van onze laser helpt de huid extra te beschermen door de huid te koelen. Na iedere behandeling worden de haren verminderd en de haren die gelaserd zijn blijven weg. Het is mogelijk dat er door invloed van hormonen in de loop van de jaren nieuwe haren ontwikkelen. In dat geval adviseren wij nog een aantal behandelingen. 


Blonde, grijze, rossige en zeer dunne haren kunnen niet met de laser verwijderd worden, omdat in deze haren geen pigment zit. Deze worden behandeld met elektrische epilatie. Het gemiddeld aantal behandelingen is 6 tot 8 keer met een interval van 4 weken tussen elke behandeling. Tijdens de intake bespreken we de mogelijkheden en maken we een behandelplan op maat.

Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt laserontharing behandeling wellicht deels of volledig vergoed. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page