top of page

Acnetherapie

Acne is de meest voorkomende huidaandoening, die op iedere leeftijd voorkomt, zowel bij mannen als vrouwen en jong en oud. Acne kan je flink onzeker maken en het kan zelfs pijn doen. Bij Derma Quality helpen we je om je acne onder controle te krijgen door het in balans te brengen met een holistische kijk op de huid. We maken een uitgebreide huidanalyse d.m.v. van Face Mapping en duiken dieper in factoren zoals voeding, stress en gezondheid om het probleem ook van binnenuit aan te pakken. Met de juiste combinatie van huidbehandelingen, producten en leefstijl zorgen we voor teamwork en het beste resultaat!

Acnetherapie | Derma Quality Almere

De behandeling

Met acne therapie is ons doel het onder controle krijgen van de acne, het verbeteren van de huidconditie en natuurlijk zorgen - zowel van binnen- als buitenuit - dat de acne niet terugkeert. Een behandeling start met uitgebreide intake en huidanalyse d.m.v. Face Mapping; een revolutionaire huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen. Daarnaast focussen we ons op het probleem van binnenuit; welke factoren zoals voeding, stress en gezondheid spelen nog meer een rol bij het onstaan van de acne? We nemen al deze elementen onder de loep en stellen een persoonlijk plan op maat samen incl. huidbehandelingen, voeding en leefstijl advies en de juiste producten. Zo ben je nooit meer 'zoekende' en weet je hoe je jouw huid kunt aanpakken.


Een acne behandeling bestaat uit:

  1. Een uitgebreide intake

  2. Productadvies

  3. Adviezen in voeding en leefstijl

  4. Dieptereiniging

  5. Peeling en/of microneedling


Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt de acnebehandeling wellicht deels of volledig vergoed. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page