top of page

Tatoeage verwijderen

Heb je spijt van een tattoo en wil je veilig je tattoo laseren? Onze huidtherapeuten helpen je graag om je tatoeage te laten verwijderen. De behandeling met onze geavanceerde Q-switched Nd:YAG Laser laat jouw tattoo of permanente make-up veilig en snel verdwijnen zonder risico's. 

Tatoeage verwijderen | Derma Quality Almere

De behandeling

De Q-Switched Nd:YAG laser geeft hele korte pulsen van hoge energie af, die geabsorbeerd worden door het donkere pigment van de tatoeage. Door de energie die afgegeven wordt, worden de inktdeeltjes verpulverd tot minuscule deeltjes. Deze deeltjes zijn dan klein genoeg om door het lichaam afgevoerd te worden. Het aantal benodigde behandelingen om een tatoeage te laten verdwijnen verschilt, dit is afhankelijk van de grootte, het type tatoeage en de kleur. Gemiddeld zijn er 4 tot 8 behandelingen met een interval van 4 tot 6 weken tussen de behandelingen. Tijdens de intake bespreken we de mogelijkheden voor jouw situatie. 


Het verwijderen van een tatoeage gaat als volgt:

  1. Een uitgebreide intake+ behandelplan op maat

  2. Foto’s ter evaluatie 

  3. De laserbehandeling

  4. Thuisadvies


Vergoeding

Het verwijderen van een tatoeage wordt niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten van de behandeling zijn voor eigen rekening.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page