top of page

Microneedling

Microneedling is een effectieve behandeling om de stevigheid en structuur van je huid te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Oneffenheden en rimpels worden met de behandeling goed aangepakt. Ook verbetert het de teint van je huid, worden de poriën fijner en is je huid steviger en gladder. Dit al na slechts één behandeling! Microneedling is geschikt voor:


RIMPELS / STRUCTUUR / (ACNE) LITTEKENS / GROVE PORIEN / DOFFE HUID / PIGMENT

Microneedling | Derma Quality Almere

De behandeling

Bij microneedling worden er hele kleine gaatjes gemaakt in de huid. Dit activiteert het natuurlijke herstelproces diep in de huid, waardoor er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit geeft jouw huid 'het signaal’ om aan het werk te gaan om nieuwe cellen aan te maken. Doordat je de huid op deze manier manipuleert, krijg je snel resultaat én een gladdere, jongere en gezondere huid. Ook donkere kringen onder de ogen kunnen verminderen. De tussenstoffen die worden gebruikt tijdens de behandeling, zijn speciaal ontwikkelend om in de huid te sluizen. 


Afhankelijk van je huidconditie zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig. Optimale resultaten worden bereikt bij een behandeling in kuurverband. De periode tussen de behandelingen kan variëren tussen de 2 tot 6 weken.


Een microneedling behandeling bestaat uit: 

  1. Een uitgebreide intake + behandelplan op maat

  2. Foto’s ter evaluatie

  3. Reinigen en desinfecteren van de huid

  4. De behandeling met werkstoffen

  5. Beschermende creme + spf 50

  6. Thuisadvies

Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt de behandeling van acne littekens onder acne wellicht deels of volledig vergoed. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page