top of page

Acne littekens

Acne littekens zijn het gevolg van heftige of lichte acne. Door diepe ontstekingen kunnen er putjes en groeven ontstaan in de huid, die niet vanzelf meer wegtrekken. Dit gaat vaak om littekens op het gezicht, de rug of de borst. Het is natuulijk erg vervelend dat als je acne rustiger is geworden, je alsnog last hebt van de overblijfselen hiervan en we kunnen ons voorstellen dat je hier graag iets aan wil doen. En dit kan. Deze littekens zijn vaak goed te behandelen. Bij Derma Quality kunnen we ze door verschillende behandelingen sterk vervagen of zelfs helemaal verwijderen. 

Acne littekens | Derma Quality Almere

De behandeling

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden om acne littekens te verminderen. Afhankelijk van de diepte, structuur en kleur van de huidbeschadigingen wordt tijdens de intake bepaald welke behandelmethoden het meest geschikt is. Dit is bijv. een peeling, microneedling en/of camouflagetherapie. Ook is het mogelijk dat we deze behandelingen combineren. Mochten er nog actieve ontstekingen zijn, dan duiken we ook dieper in de oorzaak van het probleem. We brengen de triggers in kaart, reinigen de huid indien nodig en geven productadvies.


Een acne littekens behandeling bestaat uit:

  1. Een uitgebreide intake – huidanalyse -  behandelplan op maat

  2. Peeling en/of microneedling behandeling

  3. Productadvies

Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt de behandeling onder acne wellicht deels of volledig vergoed. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page