top of page

Camouflagetherapie

Camouflage wordt toegepast om kleurverschillen van de huid tijdelijk te verbergen. Tijdens de camouflagetherapie helpen we jou plekjes professioneel te camoufleren. We stellen de perfecte kleurencombinatie samen voor jouw huid. Je krijgt advies en leert technieken om de Oxygenetix foundation zo natuurlijk mogelijk aan te brengen. Na de behandeling loop je de deur uit met een vlekkeloze huid en nieuwe camoufleerskills! Geschikt voor: 


DONKERE KRINGEN / PIGMENTVLEKKEN / LITTEKENS / BRANDWONDEN / MELASMA / ROSACEA / COUPEROSE / WIJNVLEKKEN / TATOEAGES / VITILIGO

Camouflagetherapie | Derma Quality Almere

De behandeling

We beginnen met een kleurbepaling die het best bij je huid past. Nadat de juiste kleur is bepaald, leren wij het je aanbrengen. Vervolgens kun je deze producten zelf (dagelijks) thuis toepassen.


Tijdelijke camouflagetherapie

De foundations van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. Het is de enige foundation die essentiële zuurstof aantrekt en de zuurstofopname in de huid verhoogt. De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan en ziet er fris en stralend uit!


Medische peeling als camouflage behandeling

Peelings vallen ook onder camouflagetherapie. Met een medische peeling vervagen we vlekjes, acnelittekens en pigment. Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt de camouflagetherapie wellicht deels of volledig vergoed. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page