top of page

Medische peelings

Een peeling zorgt voor een nieuwe, gladde huid. Met een peeling van één van onze topmerken Mesoestetic en DermaQuest wordt de conditie van je huid verbeterd. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur. Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Met een peeling verwijderen we dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing, hierdoor is opname van de werkzame stoffen van de thuisproducten beter. Een peeling is geschikt voor:


ACNE (LITTEKENS) / PIGMENT / ANTI-AGING / BOOST / RIMPELS / ZONSCHADE / DOFFE EN VERMOEIDE HUID 

Medische peelings | Derma Quality Almere

De behandeling

Welke peeling voor jou het beste geschikt is, is afhankelijk van jouw huid. Tijdens een intake gaan we hier dieper op in en bepalen aan de hand van een analyse wat de beste optie is.  Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig. Om het resultaat te behouden is het aan te raden om eens in de zoveel tijd een peeling te ondergaan.


Een peeling bestaat uit:

  1. Een uitgebreide intake + behandelplan op maat

  2. Foto’s ter evaluatie

  3. Reiniging van de huid

  4. Voorbereiding op de peeling

  5. Aanbrengen peeling vloeistof  (enkel of meerdere lagen)

  6. Neutraliseren van de peeling

  7. Masker

  8. Afsluitende verzorging + SPF en optioneel retinol 

  9. Advies


Benieuwd welke peeling past bij jouw huid? Lees het hier

Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Afhankelijk van de indicatie, kan de behandeling wellicht deels of volledig vergoed worden. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page