top of page

Facials

Tijdens de customized facial krijgt je huid alle aandacht en geven we het een echte boost! Elke huid is uniek, daarom wordt elke huidbehandeling gepersonaliseerd en afgestemd op jouw huidconditie met verschillende boosters en maskers. De uitgebreide verzorging herstelt je huid en brengt het weer helemaal in balans! Deze kunnen het gehele jaar door worden ondergaan.


GEEFT EEN MOOIE GLOW / DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT

Facials | Derma Quality Almere

De behandeling

Mesoestetic Facial

De Mesoestetic facial geeft direct zichtbaar resultaat met hoogwaardige ingrediënten. Een gepersonaliseerde uitgebreide facial die we helemaal afstemmen op jouw specifieke behoefte. Uniek aan deze behandeling zijn de boosters met werkzame stoffen. Lees hier meer over de behandeling. 


Rosel Heim facial – 100% biologisch

Gaat je voorkeur uit naar biologische producten? De 100% natuurlijke facial van het biologische merk Rosel Heim geeft je huid direct herstel. De huid wordt gladder, de huidbarrière wordt versterkt en is beter in staat vocht aan zich te binden en dit is direct merkbaar. Lees hier meer over de behandeling. 


Mommy (to be) facial

Door hormonale schommelingen kan de huid veranderen. Zo kan de huid droog, of juist vet, worden. Ook kan je pigmentatie & donkere kringen onder de ogen ervaren. Met een Mommy (to be) facial zorgen wij ervoor dat ook jij weer gaat stralen. Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt. Lees hier meer over de behandeling.


Bridal to be facial

Ga je trouwen en wil je stralen op je grote dag? Dan kan je het beste vroeg mogelijk starten met je huidverzorging, want je huid moet eraan wennen. Wij kunnen je huid goed voorbereiden voor de bruiloft, zodat je huid straalt op je grote dag! Met onze behandeling leggen we een mooie basis voor je bruids-make up!

Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Afhankelijk van de indicatie, kan de behandeling wellicht deels of volledig vergoed worden. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page