top of page
About

Over Derma Quality

Derma Quality is een huidkliniek in Almere gespecialiseerd in huidtherapeutische- en laserbehandelingen. Sinds de oprichting in 2012 staan we voor persoonlijke aandacht en maatwerk, met de focus op service, rust en betrokkenheid. Geen huid is hetzelfde en bij Derma Quality geloven wij in behandelingen en producten speciaal afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. We nemen de tijd voor jou en verdiepen ons met een uitgebreide huidanalyse in jouw specifieke probleem of vraagstuk. Met een compleet pakket aan cosmetische en medische behandelingen, producten, specialistische kennis over de huid en voeding- en leefstijl advies zorgen we dat je weer lekker in je vel zit en je je fijner en zelfverzekerder voelt! 

Over huidkliniek Derma Quality | Almere
Over huidkliniek Derma Quality | Almere
Over huidkliniek Derma Quality | Almere

Filosofie oprichter

Funda Petek

Ik geloof dat wanneer je op tijd begint met het mooi houden van je huid, je op latere leeftijd de vruchten van plukt! Maar met een enkele behandeling ben je er nog niet. Bij een stralende huid komt veel meer kijken. De huid is een weerspiegeling van onze gezondheid -  zowel van binnen- als buitenuit. Bij Derma Quality focussen we ons daarom op het totaalplaatje. Naast onze specialistische behandelingen richt ik me altijd eerst op de thuisbasis: Skincare! Dit is de basis van een gezonde huid. Door dagelijks de juiste producten te gebruiken, leg je de fundering voor een mooie en stralende huid.


Wanneer je huid goed wordt onderhouden met effectieve thuisproducten, kunnen huidbehandelingen in de kliniek gericht zijn op diepere problemen en specifieke behoeften. De behaalde resultaten met behandelingen worden ondersteund en verlengd door het gebruik van jouw thuisproducten. Behandelingen zoals peelingen, laserbehandelingen en microneedling werken het beste op een huid die al in goede conditie is. Zo zorgen we samen voor de beste combinatie en bereiken we optimale resultaten

Werkwijze, vergoeding en kwaliteit waarborging

Het voordeel van een huidkliniek met huidtherapeuten, is dat je zonder verwijzing van de huisarts of specialist direct bij ons terecht kunt. Je kan dus altijd op eigen initiatief een afspraak bij ons maken. We zijn aangesloten bij dé beroepsvereniging voor huid- & oedeemtherapeuten, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ook staan wij ingeschreven in het BIG-register en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit betekent dat bepaalde behandelingen mogelijk vergoed kunnen worden door je (aanvullende) zorgverzekering.

bottom of page