top of page

Laat je huid stralen met onze mommy (to be) facial

De huid kan tijdens en na de zwangerschap op verschillende manieren beïnvloed worden door de hormonen. Tijdens de zwangerschap, zijn de hormonale veranderingen de voornaamste oorzaak van puistjes. De puistjes kunnen op je gezicht zitten, vooral rond je kin, kaaklijn en in je hals. Is je huid normaal gesproken al snel vet, dan is de kans groter dat je last krijgt van puistjes. Of ervaar je een doffe, droge, vale en/of vermoeide huid na je zwangerschap en kan je wel een boost gebruiken? De Mommy (to be) facial is een speciaal afgestemde behandeling voor jouw huid!Wat is een mommy (to be) facial?

De focus ligt op het reinigen, verzorgen en voeden van de huid. Naast de facial behandeling bieden wij ook thuisbegeleiding (thuisadviezen en productadvies) zodat jij je huid thuis optimaal kan verzorgen en nooit meer ‘zoekende’ hoeft te zijn naar de juiste producten-gebruik.


De behandeling

  1. Intake & huidanalyse

  2. Voorbereiden van de huid

  3. Dieptereiniging | De focus van deze facial ligt bij het verwijderen van onzuiverheden, zodat de huid minder ontstekingen aan gaat maken. Hierdoor is er minder kans op kleine littekentjes

  4. Masker | afhankelijk van de huidconditie kiezen wij een passend masker

  5. Onze Mesoestetic Melatonin Ampullen geven jouw huid een boost! Heb je slapeloze nachten? Is je huid vaal en kan het een oppepmiddel gebruiken? Dan zijn deze Mesoestetic Melatonin Ampullen perfect voor jou. Het flesjes met een cocktail die je huid een intensieve anti-aging behandeling geeft en die vooral ’s nachts de huid tot in de perfectie herstelt. Het product heeft een rijke textuur, die zijdezacht en comfortabel aanvoelt op de huid. De vermoeide huid is herstelt, soepeler én gladder.

  6. Aan het eind sluiten wij af met een oogcrème, fijne dag- of nachtverzorging, SPF & lipverzorging!


Kosten mommy (to be) facial

95 euro per behandeling (60 minuten)


Let's go for it

Interesse in de mommy (to be) facial? Bel of app ons via + 31 6 39 20 71 54, mail naar info@dermaquality.nl of vul ons contactformulier in. De mommy (to be) facia is ook super leuk om als cadeau te geven! Lees meer over onze giftcard hier.

Comments


bottom of page