top of page

Rosel Heim facial – 100% biologisch

Wil je het mooiste in jouw huid naar boven halen? De producten van Rosel Heim zijn biologisch en worden makkelijk door de huid opgenomen. De producten van Rosel Heim geven huidverbetering, zonder negatieve bijwerkingen, De unieke product samenstelling van lichaamseigen stoffen zorgt voor een gezonde balans in je huid en dat merk je direct! Ben jij vegetariër of veganist? Dan zijn deze producten ook geschikt voor jou!De voordelen van een Rosel Heim facial

De producten van Rosel Heim zijn biologisch en worden makkelijk in de huid opgenomen. Deze effectieve gezichtsbehandeling start met een reiniging, gevolgd door een dieptereiniging. Onzuiverheden worden verwijderd en het geheel wordt voortgezet met een masker. Zo kunnen wij kiezen voor de ‘Masque’ masker, zure lipoaminozuren en mineralen zoals zinkoxide en kiezelaarde werken rustgevend en gaan de vermeerdering van bacteriën tegen. Het brengt de vochthuishouding van de huid in evenwicht. ‘Aloë vera leem masque’, dit masker verbetert de vochthuishouding van de huid bij stress, vermoeidheid of rimpeltjes als gevolg van vochtgebrek. Vervolgens brengen we de Hyaluronampul met hyaluronzuur aan, wat bekent staat om zijn hydraterende anti-aging eigenschappen. Het vermindert de symptomen van een uitgedroogde huid, fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid er gladder, jonger en voller uitziet. We sluiten af met een oogcreme & dagverzorging. We kiezen de boosters/ producten aan de hand van jouw huidconditie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld door middel van het voedingssubstraat zelloxan in de crème van Rosel Heim, in staat zijn om de huid van buitenaf te “voeden” om het ‘perzik’ effect zo lang mogelijk te bewaren. De intervall helpt de vochtarme, gevoelige huid om de vochthuishouding te reguleren en is een betrouwbare opstap op weg naar regeneratie. De crèmes zijn zo fijn van structuur dat ze door een lichte massage door de huid opgenomen worden.


De behandeling

  1. Intake & huidanalyse

  2. Voorbereiden van de huid;

  3. Dieptereiniging; onzuiverheden worden verwijderd

  4. Afgestemde masker

  5. Ampul booster

  6. Aan het eind sluiten wij af met een oogcrème en fijne dag- of nachtverzorging


Kosten Rosel Heim facial

95 euro per behandeling (60 minuten)


Let's go for it

Interesse in de Rosel Heim facial? Bel of app ons via + 31 6 39 20 71 54, mail naar info@dermaquality.nl of vul ons contactformulier in. De Rosel Heim facial is ook super leuk om als cadeau te geven! Lees meer over onze giftcard hier.


Comentarios


bottom of page