top of page

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en eventueel op het lichaam permanent te verwijderen. Het is geschikt voor ieder huidtype en is de oplossing tegen stugge witte, grijze, rode en (licht)blonde of overgebleven haren die niet door middel van laserontharing verwijderd kunnen worden i.v.m. een tekort aan pigment in het haarzakje. 

Elektrische epilatie | Derma Quality Almere

De behandeling

Bij elektrisch epileren worden de haartjes behandeld met een heel dun naaldje. We brengen het naaldje langs de haarschacht in het haarzakje - hier voel je niks van - en verwarmen het haarzakje, waardoor de haarfollikel loslaat. Als de haar eenmaal los is, wordt deze met een pincet verwijderd. Met elektrische epilatie vernietigen we de haarzakjes definitief. De behandelperiode voor elektrische epilatie varieert. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de haargroeifase en de hoeveelheid haar en factoren zoals medicatie en hormonen. In het geval van zowel donkere als lichte haren combineren wij deze behandeling met laserontharing. Tijdens de intake adviseren we wat het beste wat bij jouw situatie past en stellen we een behandeplan op maat op. 

Vergoeding

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt elektrische epilatie wellicht deels of volledig vergoed. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden? 

Wij helpen je graag verder tijdens een gratis intake waarin we alle mogelijkheden bespreken en je een persoonlijk DQ skin plan ontvangt. Vragen over jouw huid? Neem dan contact met ons op!

bottom of page