top of page

Wat doet een serum?






Serums zijn geconcentreerde superhelden voor je huid. Ze zitten boordevol krachtige ingrediënten zoals vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur, die diep in de huid doordringen en gerichte resultaten leveren. Het is een aanvullend huidverzorgingsproduct dat wordt gebruikt na het reinigen, maar vóór het aanbrengen van je dag/nachtcrème.


Door een serum toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine zorg je ervoor dat je huid optimaal verbeterd wordt met de juiste producten.


De actieve ingrediënten in serums kunnen variëren. Enkele veelvoorkomende actieve ingrediënten in serums zijn:

  • Vitamine C: Een krachtige antioxidant die de huid kan verhelderen, beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en de aanmaak van collageen kan bevorderen

  • Hyaluronzuur: Een vochtbindend ingrediënt dat hydratatie naar de huid trekt en vasthoudt, waardoor de huid er voller en gehydrateerd uitziet

  • Niacinamide (Vitamine B3): Bekend om zijn vermogen om de huidtextuur te verbeteren en de huid te kalmeren. Ook in te zetten bij huidveroudering, acne, hyperpigmenatatie, gevoelige en droge huid.


Heb je nog geen serum opgenomen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte serum voor jou.


Binnenkort lanceren wij onze webshop met een breed scala aan serums. Of je nu op zoek bent naar hydratatie, anti-aging of specifieke huidverbetering, ons assortiment biedt voor elk wat wils. Ontdek hoogwaardige serums die aansluiten bij jouw huidbehoeften en laat ons team van experts je begeleiden bij het creëren van de ideale huidverzorgingsroutine.


Blijf op de hoogte van onze lancering en aarzel niet om langs te komen in onze kliniek voor persoonlijk advies.

Comments


bottom of page