top of page

Herstel je huid met onze top littekencrème
 Littekens kunnen ontstaan als gevolg van verschillende soorten huidbeschadiging, zoals: verwondingen, brandwonden, waterpokken, chirurgische ingrepen, acne en trauma aan de huid. Een goed genezend litteken is in het begin rood en onderhuids enigszins verdikt. Na een paar weken of maanden wordt het litteken steeds zachter. Uiteindelijk, na ongeveer een jaar, verandert het in een wit en soepel litteken. Bij mensen met een gepigmenteerde huid blijft het litteken vaak wat donkerder van kleur.

Wat kun je doen om littekens te verbeteren?

Het gebruik van een littekencrème kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het uiterlijk en de textuur van littekens. Littekencrèmes helpen de huid gehydrateerd te houden, verminderen jeuk en ongemak, en bevorderen een gelijkmatige genezing. Door regelmatig gebruik kan de zichtbaarheid van littekens verminderd worden en kunnen littekens soepeler aanvoelen.

 

Het belang van een littekencrème

  1. Hydratatie: Een goed gehydrateerde huid geneest beter en sneller. Littekencrèmes zorgen voor diepe hydratatie, waardoor de huid soepel blijft en littekens minder zichtbaar worden.

  2. Vermindering van jeuk en ongemak: Veel littekencrèmes bevatten kalmerende ingrediënten die jeuk en ongemak verminderen, wat het genezingsproces comfortabeler maakt.

  3. Sneller herstel: De actieve ingrediënten bevorderen het natuurlijke genezingsproces van de huid, wat helpt littekens sneller en mooier te genezen.

  4. Preventie van overmatige littekenvorming: Regelmatig gebruik van littekencrème kan helpen om hypertrofische littekens en keloïd te voorkomen, waardoor littekens plat en glad blijven.

  5. Bescherming: De crème vormt een beschermende laag die de huid beschermt tegen externe invloeden, wat essentieel is voor een gezonde littekenvorming.

 

Waarom kiezen voor ALHYDRAN?

ALHYDRAN is een medische crème die speciaal is ontwikkeld om littekens effectief te behandelen. De crème bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, waaronder aloë vera, die bekend staan om hun hydraterende en helende eigenschappen.

 

Wanneer starten met ALHYDRAN?

  • Na het sluiten van de wond: Begin met het aanbrengen van ALHYDRAN zodra de wond volledig is gesloten en er geen korstjes meer aanwezig zijn. Dit helpt om de genezing te optimaliseren en de littekenvorming te minimaliseren.

  • Bij verse littekens: Hoe eerder je begint met de behandeling, hoe beter. Start direct na de sluiting van de wond om de beste resultaten te bereiken.

  • Consistentie is key: Voor optimale resultaten is het belangrijk om ALHYDRAN regelmatig te gebruiken, meerdere keren per dag, zoals aangegeven op de verpakking.

 

Het regelmatig gebruik van ALHYDRAN kan een wereld van verschil maken in het uiterlijk en de textuur van je littekens. Begin vandaag nog met de juiste zorg en geef je huid de kans om optimaal te herstellen.


 

Comments


bottom of page