top of page

De do's en don'ts voor en na een facial behandeling

Voor het optimale resultaat en voorkomen van eventuele irritaties na de behandeling, is het belangrijk om te weten wat je wel – en ook juist niet moet doen. Wil jij het meeste uit jouw behandeling halen, lees dan onze do & don’ts.De don'ts voor en na een facial

  • Vermijd een scrub, peel, exfoliatie, epileren en/of waxen 3 dagen voor en 7 dagen na een facial behandeling. Je huid wordt extra gevoelig en dit verhoogt de kans op irritatie.

  • Als we tijdens de behandeling kiezen voor een exfoliant om je huid te zuiveren, dan is het belangrijk dat blootstelling aan zon vermeden wordt. Behalve na behandelingen, adviseren wij om altijd zonbescherming SPF 50 te gebruiken.


De do's voor en na een facial

  • Slaap op een schone kussensloop; dit verkleint je kans op puistjes en andere onzuiverheden.

  • Een huidverzorging is erg belangrijk omdat de huid tijdens een gewone dag veel te verduren krijgt. De juist huidverzorgingsproducten zorgen voor gezonde huid. Ook wordt de huid beschermd en gevoed met essentiële voedingsstoffen. De basis wordt gelegd in de thuisproducten. Wij adviseren jou graag de juiste producten passend bij jouw huid.

En.. een stralende huid kunnen wij ook vanuit binnenuit krijgen! Een aantal tips:

  1. Water, water en nog eens water! Drink voldoende water. Het houdt je lichaam gehydrateerd en helpt je om die facial -glow langer te behouden! Daarnaast spoelt het de afvalstoffen weg en gaat jouw huid er beter uitzien

  2. Goede nachtrust zorgt voor een goed herstel van de huid

  3. Gezonde voeding

  4. Supplementen

  5. Ontspanning

  6. Bewegen

Binnenkort meer hierover in onze nieuwe blogs!
コメント


bottom of page