top of page
Derma Quality | Huidkliniek Almere

Met de juiste behandeling en producten behalen we de beste resultaten voor jouw huid

About

Balance is key

Ontdek de perfecte balans tussen schoonheid, gezondheid en welzijn bij Derma Quality, waar onze medisch en cosmetische Huidkliniek en Webshop samenkomen met meer dan 12 jaar ervaring. Stap binnen in een oase van rust en sereniteit, waar deskundigheid en persoonlijke aandacht samenkomen en waar je in goede handen bent bij onze specialistische huidtherapeuten. Elke behandeling is volledig op maat en specifiek afgestemd op jouw huid. In onze webshop vind je zorgvuldig geselecteerde producten op basis van effectiviteit en kwaliteit, voor het beste resultaat voor jouw huid, zelfs voor baby's en kinderen. Bij Derma Quality kies je bewust voor een momentje voor jezelf.

Huidkliniek Derma Quality Almere
Huidkliniek Derma Quality Almere
Features

Onze favoriete producten

Microneedling

Microneedling is een effectieve behandeling om de stevigheid en structuur van je huid te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Het resultaat; je huid wordt sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker! Dit al na slechts één behandeling.

Acne therapie

Acne is de meest voorkomende huidaandoening. Het kan je flink onzeker maken en het kan zelfs pijn doen. Wij helpen je om de acne onder controle te krijgen door het in balans te brengen - van binnen- en buitenuit - met een holistische kijk op de huid.

Peelings

Met een peeling van één van onze topmerken Mesoestetic en DermaQuest verbeteren we de conditie van de huid en laten we het weer stralen! Peelings zijn geschikt voor acne (littekens), zonschade, anti-aging, boost, rimpels, pigment en doffe en vermoeide huid. 

bottom of page